Meny
basert på nordnorske mattradisjoner

Denne dynamiske menyen er laget av de beste råvarene våre leverandører kan tilby i Tromsø og Troms-regionen.

Om det er handplukket sopp fra vår nordlige skog. Vin fra små- og lokale vingårder eller fersk fisk fra Kvaløya. 

Lunsjmeny

11:30 – 15:00

Østers

Crassostrea Virginica, Canada

55,- per stk.

Crassostrea Gigas, Norway

60,- per stk.

Fine de Claire no. 3, France

60,- per stk.

Gillardeau Speciale no. 3, Frankrike

60,- per stk.

Boudeuse no. 5, Frankrike

65,- per stk.

Lyngenreker

Naturell med aioli, sitron & brod
225,-

Kongekrabbe

Naturell med aioli, sitron & brod
395,-

Dampede Bläskjell

Kremet hvitvinssaus & brad
225,-

Skalldyrsplatå

Et utvalg av skalldyr med aioli, sitron & bred
Spør din servitør om dagens utvalg og pris

Forretter

Ørret med sjalottløk, brunet smør og potet

190,-

Kremet fiskesuppe med rotgrønnsaker

230,- / 295,-

Hovedretter

Bakt torsk med hvitvinsaus & bakt blomkål

325,-

Ishavsrøye med gresskar, pistasj & morkler

340,-

Dessert

Yoghurtsorbet med sitron, laurbærblad & solsikkefrø

135,-

Ved å kombinere kunnskap, lekenhet og kreativitet fra teamet vårt, har vi gleden av å servere deg en ekte matopplevelse fra Nord-Norge. 

Kveldsmeny

Fra 17:00 – 21:00

Ørret

Sialottlok – Potet

/

Bakt Sei

Beurre Monté – Lojrogn

/

Kamskjell

Sellerirot – Ristet giar

/

Sjøkreps

Redbete – Dashi

/

Dagens Fangst

Persille – Rødkål – And

/

Multeber

Vanilje – Hasselnott

/

Fire Retter: 795,- // Seks retter : 995,-

/

Skalldyrplata

Et utvalg av Skalldyr etter sesong

795.-
(pris kan variere etter tilgang)

/

Halvors lutefisk

med tradisjonelt tilbehør og fritt påfyll

665,-

Din historie og
opplevelse er viktigst for oss