Lunsjmeny

11:30 – 15:00

Østers

Crassostrea Virginica, Canada

55,- per stk.

Crassostrea Gigas, Norway

60,- per stk.

Fine de Claire no. 3, France

60,- per stk.

Gillardeau Speciale no. 3, Frankrike

60,- per stk.

Boudeuse no. 5, Frankrike

65,- per stk.

Lyngenreker

Naturell med aioli, sitron & brod
225,-

Kongekrabbe

Naturell med aioli, sitron & brod
395,-

Dampede Bläskjell

Kremet hvitvinssaus & brad
225,-

Skalldyrsplatå

Et utvalg av skalldyr med aioli, sitron & bred
Spør din servitør om dagens utvalg og pris

Forretter

Ørret med sjalottløk, brunet smør og potet

190,-

Kremet fiskesuppe med rotgrønnsaker

230,- / 295,-

Hovedretter

Bakt torsk med hvitvinsaus & bakt blomkål

325,-

Ishavsrøye med gresskar, pistasj & morkler

340,-

Dessert

Yoghurtsorbet med sitron, laurbærblad & solsikkefrø

135,-