I Nord-Norge er det naturkreftene som styrer. Derfor er menyen her på samme måte som havet, i en konstant endring – og alltid fullspekket med ferske smaksopplevelser. Menyen endres derfor etter sesongen, og etter hvert som havet skifter karakter vil du finne nye råvarer på menyen. Fiskekompaniet er opptatt av å dele det ekte og naturlige som havet fremdeles har å gi oss, spesielt i en tid med stress og og hurtigmat. La oss inspirere med typiske smaker fra den nordlige landsdelen, samt litt ispedd fra andre deler av verden.
Åpningstider
Lunch | Mandag - Lørdag | 11:30 - 14:30
Middag | Mandag - Lørdag | 17:00 - 22:00 (kjøkken 21:00)
LUNCH 11:30 - 14:30
Skalldyr
Østers - spør din servitør om dagens utvalg
Lyngenreker naturell - 275,-
Dampede blåskjell i sherrysaus - 255,-
Snøkrabbe naturell - 235,-
Kongekrabbe naturell - 395,-
Fiskekompaniet x Rossini Caviar
Serveres med fritert vaffel & røkt rømme
10 g - 390,-
30 g - 790,-
50 g - 1190,-
Lunch
Dagens fangst med kamskjellsaus & rotgrønt - 335,-
Boknafisk med västerbotten & sideflesk - 345,-
Kremet skalldyrsuppe liten - 235,-
Kremet skalldyrsuppe stor - 295,-
Kalix løjrogn toast 30g - 350,-
Sticky toffee pudding med yoghurtsorbet - 165,-
Comté med hasselnøtt & eple - 165,-
MIDDAG 17:00 - 21:00
4-retter - 820,-
Røkt uer med purreløk & dijon
-
Fiskesuppe med dill & tang
-
Skrei med vin jaune & potet
-
Sticky toffee pudding med yoghurtsorbet
Østers
Alltid minst 3 typer tilgjengelig -
Spør din servitør om dagens utvalg og pris
Kalix Løjrogn 30g
Serveres med brioche, creme fraiche, sjaløttløk og sitron - 350,-
Fiskekompaniet x Rossini Caviar
Serveres med fritert vaffel & røkt rømme
10 g - 390,-
30 g - 790,-
50 g - 1190,-
6-retter - 995,-
Røkt uer med purreløk & dijon
-
Fiskesuppe med dill & tang
-
Kamskjell med kastanjenøtt & sopp
-
Sjøkreps med reddik & bisque
-
Skrei med vin jaune & potet
-
Sticky toffee pudding med yoghurtsorbet
Skalldyrsplatå
Et utvalg av ferske skalldyr - serveres med dipper & brød - 850,-
(Pris kan variere etter tilgang)
SJØMATBAREN
I sjømatbaren vil det være mulig å droppe innom for å bestille diverse skalldyr og småretter a la carte.
Kalix Løjrogn 30g
Serveres med brioche, creme fraiche, sjaløttløk og sitron - 350,-
Fiskekompaniet x Rossini Caviar
Serveres med fritert vaffel & røkt rømme
10 g - 390,-
30 g - 790,-
50 g - 1190,-
Meny
Østers - spør din servitør om utvalg/pris
Bolinhos 3x - 160,-
Rockefeller østers 3x - 225,-
Lyngenreker naturell - 275,-
Røkt uer med purreløk & dijon - 235,-
Snøkrabbe naturell - 235,-
Kongekrabbe naturell - 395,-
Dampede blåskjell i sherrysaus - 255,-
Fiskesuppe med dill & tang - 235,-
Sjøkreps med reddik & bisque - 265,-
Skrei med vin jaune & potet - 445,-
Skalldyrsplatå - 850,- per person
Comté med hasselnøtt & eple - 165,-
Sticky toffee pudding med yoghurtsorbet - 165,-
Har du noen spørsmål? Send oss en melding under!